Vacature aanmelden

Klaar om jouw vacature te promoten binnen de christelijke/ reformatorische achterban? Meld je vacature dan aan via het aanmeldformulier. Wij zorgen ervoor dat de vacature geplaatst wordt. Voor het plaatsen van een vacature rekenen wij €145,- exclusief btw. Ben je lid van de RMU? Dan is jouw investering slechts €100,- exclusief btw.

Wil je het écht goed aanpakken? Dan regelen we graag doorplaatsingen op andere vacaturesites, zoals JobfishChristelijke Vacaturebank en/of RDvacatures. We regelen ook graag het plaatsen van advertenties in (kerk)bladen of een promotie op sociale media.  Laat ons weten wat je wilt inzetten, dan doen wij de rest. Natuurlijk delen we eerst even het kostenplaatje, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ben je al vaste klant bij WerkMetTalent? Dan kan je uiteraard jouw vacature plaatsen via je account. Klik hier om in te loggen en eenvoudig je vacature te plaatsen.

Betaalde banen

1 vacature voor € 145,-

3 vacatures voor €395,-

5 vacatures voor €595,-

10 vacatures voor €995,-

RMU leden

1 vacature voor €100,-

Doorplaatsen

RDvacatures

Christelijke Vacaturebank

Jobfish

Zorg Werving & Selectie

En dit ook..

De Saambinder

De Waarheidsvriend

Sociale media

Lokale (kerk) bladen

Er zijn veel mogelijkheden die je kan inzetten om jouw vacature te promoten. Wil je eerst even overleggen wat past bij jouw vacature? Bel of mail ons, dan denken wij met je mee.
  • 0525 - 747 002

  • info@werkmettalent.nl