TEST JEZELF

Hoe krijg ik meer plezier in mijn werk? Waar ben ik nou echt goed in? Sta je stil in je werk en wil je groeien? Samen vinden we door het maken van de test op een laagdrempelige manier antwoord op jouw loopbaanvragen.

Test & gesprek

Wanneer jij je aangemeld hebt voor de test, neemt onze collega contact met je op. Samen bespreek je jouw loopbaanvraag en kiezen we een test uit die bij jou past. Na het invullen van de test plan je een gesprek in met Karin, onze loopbaancoach. In dit verdiepende gesprek krijg je meer inzicht in jouw testresultaten en helpen wij je richting te geven aan jouw loopbaan. Wij doen dit op een laagdrempelige, betrokken en praktische manier.  Je ontvangt van ons de testresultaten en een persoonlijk adviesrapport, zodat jij weer verder kan!

Wij bieden onze test in combinatie met een gesprek aan vanaf € 150,- inclusief btw. Het bedrag is afhankelijk van de test die je gaat doen.

Onze loopbaancoach

Karin van de Weerd is een betrokken coach en houdt zich bezig met coaching en begeleiding op thema’s als: loopbaan, stress- & burnout en ontwikkelen van competenties. Ze is NOBCO -geregistreerd en daarnaast gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen en Integriteit.

Contact opnemen?

  • 0525 - 747 002

  • 06- 147 318 89

  • info@werkmettalent.nl