Werving & selectie

Op de huidige arbeidsmarkt is het niet altijd voldoende om een vacature te plaatsen en helpt het als een externe partij meezoekt. Dit kan expliciet voor één vacature of gedurende heel het jaar voor meerdere vacatures.

Vanuit WerkMetTalent gaan we niet alleen op zoek naar geschikte kandidaten binnen en buiten ons netwerk, we adviseren ook in het opstellen van het functieprofiel en het inzetten van arbeidsmarktcommunicatie. Zo bespreken we samen wie we zoeken en hoe we diegene kunnen vinden. Het traject kan verder aangevuld worden met een assessment om de kandidaat nog beter te leren kennen.

Werving- en selectietrajecten zijn op basis van een uurtarief.

persoonlijk

Altijd één duidelijke contactpersoon bij wie je terecht kan met je vragen. Wij zetten ons in voor de groei van jouw organisatie, dat is ons doel.

deskundig

Wij zijn sterk in het werven van profielen binnen onder andere de: administratie, verkoop, marketing, finance, HRM en werkvoorbereiding. 

identiteit

Voor sommige functies is het belangrijk dat een collega zich comfortabel voelt met normen en waarden die passen binnen het bedrijf, wij begrijpen dat.

creatief

Het vinden van goed personeel is een uitdaging. Wij gaan op creatieve en praktische wijze aan de slag om die uitdaging aan te gaan.

Inhouse recruitment

Als inhouse recruiter pakken wij de werving & selectie van A tot Z op. Van het opstellen van de functieprofielen tot het inplannen van gesprekken en van het plaatsen van vacatures tot het werven van kandidaten. Ook het contact met andere bureaus nemen wij voor onze rekening. Daarnaast maken we ook gebruik van onze recruitmentsoftware om het proces inzichtelijk te houden en arbeidsmarktinformatie te delen. De werkzaamheden vinden plaats op de locatie van de klant, zodat het eenvoudig om te schakelen en daarbij de verbinding te houden met de organisatie. 

Bij inhouse recruitment werkt WerkMetTalent met een vast bedrag per maand.