Logistiek planner

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als logisitiek planner? Als planner bij Paul Roescher geeft u op professionele wijze leiding aan het montageteam en chauffeursteam. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo
Rijssen

Chauffeur

Houdt u ook van chauffeuren? Maar dan wel graag van 9 tot 18 uur? Deze unieke kans vindt u bij het Distributiecentrum van Paul Roescher in Rijssen.

Jaarcontract
mbo
Rijssen

Medewerker Servicedesk

Lijkt het jou leuk om bij klanten te zorgen voor de juiste nazorg? Bij Paul Roescher zoeken we medewerkers voor de Servicedesk. Interesse? Lees dan snel verder!

Jaarcontract
mbo
Apeldoorn, Rijssen

Verkoper | Adviseur

Lijkt het jou leuk om klanten te adviseren over hun nieuwe keuken, badkamer, vloer of kast? Bij Paul Roescher heb je veel mogelijkheden. Interesse? Lees dan snel verder!

Jaarcontract
mbo
Apeldoorn, Rijssen

Medewerker Social Media & Webshop

Paul Roescher is op zoek naar een veelzijdige en gepassioneerde medewerker voor zowel social media als webshopbeheer. Interesse? Lees dan snel verder!

Jaarcontract
mbo
Apeldoorn, Rijssen

Verkoper keukens, kasten en parket

Veelzijdig werk als verkoper in de mooiste showrooms van Nederland? Dat vindt u bij Paul Roescher! De verschillende afdelingen bieden voor iedere smaak en portemonnee de juiste oplossing.

Jaarcontract
mbo
Apeldoorn, Rijssen