Home / Organisaties / Van Kooten Tuin & Buitenleven

Van Kooten Tuin & Buitenleven

Van Kooten Tuin en Buitenleven vacatures

Van Kooten Tuin en Buitenleven vacatures

Ben jij op zoek naar leuke vacatures bij Van Kooten Tuin en Buitenleven? Mensen gelukkig maken met onze Buiten Leven producten. Dat is onze missie!

Inspiratie
Alle vestigingen van Van Kooten Tuin en Buiten Leven zijn volledig ingericht ter inspiratie voor diegenen die het leefgenot willen uitbreiden in de directe persoonlijke woonomgeving. Blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen, tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere aanverwante artikelen zijn allemaal opgebouwd in onze overdekte showrooms. Zo krijgt u een volledig beeld van de ontelbare mogelijkheden en producten die Van Kooten Tuin en Buiten Leven u te bieden heeft. Een bezoek aan één van onze showrooms – en eventueel een persoonlijk gesprek – geeft u meer dan voldoende inzicht in de mogelijkheden passend bij uw persoonlijke situatie.

Met de producten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven verrijkt u uw woonomgeving met extra leefgenot. Met onze duurzame productgroepen halen wij de natuur dichterbij, toegespitst op een duurzaam en groen leefklimaat. Wij zorgen voor de randvoorwaarden om u van een heerlijk buitenleven te kunnen laten genieten, gewoon bij u thuis of waar u maar wilt.

Kwaliteit
Degelijkheid, duurzaamheid, hoogwaardige afwerking en robuustheid zijn slechts enkele termen die typerend zijn voor de producten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven en die zich daardoor kwalificeren als louter kwaliteitsproducten. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven bent u verzekert van producten met een lange houdbaarheid. Tevens stellen wij hoge eisen aan de leveranciers van onze eigen productlijnen waarbij de trends van nu op de voet gevolgd worden.

Interesse in een leuke job? Bekijk hieronder alle openstaande vacatures bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Zit er een geschikte vacature tussen? Solliciteer direct bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven en begin aan een frisse start van je carrière.