Home / Organisaties / Technisch Bouwcentrum Ederveen

Technisch Bouwcentrum Ederveen

Hart voor de klant, al 10 jaar!

Technisch Bouwcentrum Ederveen, kortweg TBE, bestond in het voorjaar van 2017 precies 10 jaar. In al die jaren loopt het advies van mijn vader als dé rode draad door het bedrijf: “Luister naar de klant en verkoop kwaliteit”, zei hij bij de start. Deze raad brengen we iedere werkdag in de praktijk met een team van inmiddels meer dan 20 betrokken medewerkers. Van zaterdaghulp tot badkameradviseur, van verkopers tot logistieke specialisten en management, iedereen heeft hart voor de klant. Die móét tevreden de deur uit gaan.

“We nemen de tijd voor klanten, luisteren naar hun wensen en proberen altijd een oplossing te bieden…”

Om dat voor elkaar te krijgen hebben we een paar vaste waarden in ons bedrijf. Om te beginnen leveren we kwaliteitsproducten. Het klinkt u wellicht vreemd in de oren, maar we verkopen liever niet dan dat we een product van matige kwaliteit leveren. Vriendelijkheid en gezelligheid zijn ook waarden in ons bedrijf. We nemen de tijd voor klanten, luisteren naar hun wensen en proberen altijd een oplossing te bieden. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar wel bijna altijd. En tenslotte draait het bij TBE om vakkundigheid. U mag van ons een goed onderbouwd en eerlijk advies verwachten. Kunnen we niet één-twee-drie antwoord geven, dan gaan we op zoek. Want hulpvaardigheid zit ook in onze genen.

Klanten die ons bedrijf regelmatig bezoeken voelen het wel: christelijke normen en waarden spelen een belangrijke rol in ons dagelijkse werk. Ieder op zijn eigen manier, dat wel, maar we erkennen en herkennen elkaar in deze waarden. Het zal u dan ook niet verbazen dat we op een jubileummoment als dit onze dankbaarheid uiten aan de Heere die ons bedrijf zó gezegend heeft. In tijden van voorspoed, maar ook op moeilijke momenten.