Home / Organisaties / Pelletkachels bij Stolk

Pelletkachels bij Stolk

Welkom bij Stolk; de pelletkachelspecialist van Zuid-Holland! Hier gaat een wereld voor u open. Een wereld vol behaaglijke, sfeervolle en duurzame warmte, en dat met één druk op de knop. De wereld van de pelletkachel.

Verwar pellets trouwens niet met houtpallets, die voor transport worden gebruikt. Want met deze pallets heeft het niets te maken. Waarmee dan wel? Met houtkorrels, die pellets worden genoemd. En met warmte, sfeer, gemak en duurzaamheid.

Wilt u genieten van houtvuur, met het gemak van een gaskachel? Dan is de pelletkachel de juiste kachel voor u. Het spel van de vlammen en de heerlijke warmte; rondom een pelletkachel voel je je thuis. En dat met een druk op de knop.

Ook als u een duurzame levensstijl belangrijk vindt, is een pelletkachel de juiste keuze. Lees meer hierover bij het duurzame verhaal

Wij zijn de grootste pelletkachelspecialist van Zuid-Holland. In onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (tussen Gouda en Rotterdam) staan minimaal 17 verschillende, actuele modellen, van 5 verschillende merken, die voor het groot deel daadwerkelijk zijn aangesloten. Een bezoek is gegarandeerd de moeite waard! U bent er vanaf de A20 afrit 17, binnen een minuut.

Of u nu alleen benieuwd bent naar het product of daadwerkelijk van plan bent een pelletkachel aan te schaffen, u bent van harte welkom in onze showroom. Daar geven we u graag uitleg. Maak een afspraak of kom langs op onze showdagen.