Home / Organisaties / Paul Roescher

Paul Roescher

Paul Roescher vacatures

Paul Roescher vacatures

Ben jij op zoek naar beschikbare en leuke vacatures bij Paul Roescher? Paul Roescher is onbetwist de grootste aanbieder van keuken, badkamer, vloer, haard en kast. Met twee megastores in Apeldoorn en Rijssen en ontzettend veel enthousiaste collega’s weten we ieder jaar weer flink te groeien. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuw talent. En misschien zijn we wel op zoek naar jou!

Over Paul Roescher

Paul Roescher heeft twee megastores met in totaal 17.500 m2 showroom. Hierin wordt een ongekend groot kwaliteitsassortiment in keukens, badkamers, tegels, parket- en laminaatvloeren, haarden en schuifkasten, op beursachtige wijze gepresenteerd. Voor alle producten geldt het ‘Lager in prijs dan waar ook’-principe. De totale distributie en logistiek heeft Paul Roescher in eigen hand. Alle gespecialiseerde afdelingen werken zelfstandig aan het maken van tevreden klanten.

De Roescher-medewerker

Roescher-medewerkers worden door klanten herkend aan hun vakbekwaamheid en klantgerichtheid. In tegenstelling tot branchegenoten kennen wij een evenwichtige leeftijdssamenstelling van het team. De vakmensen binnen Roescher krijgen alle ruimte om professional te worden als persoon in communicatie en als vakspecialist. Een keukenexpert verkoopt alleen keukens, en een badkamerverkoper krijgt alle ruimte om zich alleen in sanitair te specialiseren. Voor de verkoop van tegels leidt Roescher zijn eigen tegellogen op die werkelijk alles weten van keramiek. De verkopers van Roescher worden door klanten positief onderscheiden om hun fraaie ontwerpen.

Kernwaarden

Vakkennis, gedrevenheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke kernwaarden in het functioneren binnen de organisatie.

Familiebedrijf

Doordat Paul Roescher een familiebedrijf is, zijn we een ervaren organisatie met een meer dan betrokken managementteam en enthousiaste medewerkers dan welk bedrijf in onze branche ook! Het fijne is dat de menselijke maat nog gewoon telt. Natuurlijk werken we als team elke dag hard om de gunst van onze klanten. Maar het mooie is dat we ook van ophouden weten. We hebben bijvoorbeeld beperkte openingstijden. We zijn 5 dagen per week geopend en kennen maar 1 koopavond. Verder heb je bij Roescher op zondag en maandag altijd vrij. Dat is best uniek te noemen in de retail.

Al meer dan 45 jaar een sterke positie

Als onafhankelijk familiebedrijf hebben we vanaf 1971 een sterke positie in Nederland opgebouwd. Van keukenwinkel tot een ongeëvenaard totaalconcept van keuken, bad, vloer en haard. Door altijd eigen keuzes te maken hebben we landelijk een grote fanclub van duizenden klanten op weten te bouwen. Deze klanten komen van Zeeland tot Groningen naar Roescher om het nuchtere Twentse solide verhaal.

Bekijk hieronder alle openstaande vacatures bij Paul Roescher. Zit er een geschikte vacature tussen? Solliciteer direct bij Paul Roescher en kom werken in de uitdagende wereld van badkamers en keukens.

Commercieel Secretaresse In Rijssen of Apeldoorn Paul Roescher
Apeldoorn 24 - 40 uur Betaalde baan
Rijssen 40 uur Betaalde baan
Rijssen 32 - 40 uur Betaalde baan
Rijssen 40 uur Betaalde baan
Rijssen 40 uur Betaalde baan
Rijssen 32 - 40 uur Betaalde baan
Apeldoorn 40 uur Betaalde baan