Home / Organisaties / Mudde Kok Automotive

Mudde Kok Automotive

Mudde Kok is in 2007 opgericht door Matthijs Mudde en Karel Kok. Weet u direct waar de naam vandaan komt. Zij begonnen hun bedrijf in het geografische hart van Nederland, op het pittoreske Urk. In 2022 is het bedrijf verhuist naar Nunspeet, op de Veluwe. Een nieuwe locatie met nieuwe uitdagingen, waar we u weer van dienst hopen te zijn. Jaarlijks verlaten zo’n 3500 auto’s ons terrein, wat vraagt om een grotere, en centraal gelegen locatie.

Ons team is jong en dynamisch, maar zit vol ervaring. Toegewijde specialisten staan dag in, dag uit voor u klaar. Dankzij onze mensen staan we landelijk bekend als betrouwbare en duurzame partner in mobiliteit. We gaan mee met de tijd en blijven op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden. We onderscheiden ons telkens weer met onze premiumservice en manier van auto’s verkopen. Daar plukt u natuurlijk de vruchten van.

In 15 jaar hebben we Mudde Kok opgebouwd van niets tot toonaangevend duurzaam mobiliteitscentrum. Inmiddels bereiken we klanten door heel Nederland en bieden we onder ander een kosteloze haal- en brengservice aan. Om aan deze vragen te blijven voldoen, verhuizen we naar Nunspeet in Gelderland. Daarmee ligt onze zaak centraler in het land, waardoor we mensen nog sneller aan vragen kunnen voldoen. Hier willen we onze ambities op het vlak van een unieke klantbeleving, kwaliteit, duurzaamheid, volledigheid en snelheid waarmaken.

Bekijk hier de sfeerimpressie:

Bekijk hieronder de vacatures bij Mudde Kok en solliciteer!

Verkoopadviseur Mudde Kok Automotive
Nunspeet 40 uur Betaalde baan
Commerciële zaterdagkracht Mudde Kok Automotive
Nunspeet 8 uur Betaalde baan
Autotechnicus / Automonteur Mudde Kok Automotive
Nunspeet 40 uur Betaalde baan
Autopoetser Mudde Kok Automotive
Nunspeet 40 uur Betaalde baan
Content marketeer Mudde Kok Automotive
Nunspeet 40 uur Betaalde baan