Home / Organisaties / Lelie zorggroep

Lelie zorggroep

Lelie zorggroep vacature

Lelie zorggroep vacatures

Ben jij op zoek naar leuke vacatures bij Lelie zorggroep? Lelie zorggroep geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland. Met onze divisies Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn bieden wij zorg en hulpverlening die past bij onze cliënten én medewerkers. Dit doen we vanuit de kerndaden: liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij.

We zijn trots op onze meer dan 4000 medewerkers en vrijwilligers die elke dag weer klaar staan voor onze cliënten. Hun zorg- en hulpverlening kan niet worden gemist door onze cliënten. De kundige en liefdevolle wijze waarop zij dit doen oogst veel waardering. Van de cliënten en mantelzorgers zelf, van hun collega’s, van ons als organisatie en vanuit de samenleving. Werken bij Lelie zorggroep, is werken met waardering. Bekijk onze werkenbij-site voor meer informatie: www.werkenmetwaardering.nl

Interesse in een leuke job? Bekijk hieronder alle openstaande vacatures bij Lelie zorggroep. Zit er een geschikte vacature tussen? Solliciteer direct bij Lelie zorggroep en begin aan een frisse start van je carrière.

Rotterdam Betaalde baan
Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) Locatie Oranjehof Lelie zorggroep
Rotterdam 24 - 32 uur Betaalde baan
Rotterdam 16 - 20 uur Betaalde baan
Rotterdam 8 - 24 uur Betaalde baan
Rotterdam 20 - 28 uur Betaalde baan
Rotterdam 24 - 32 uur Betaalde baan
Rotterdam 6 uur Betaalde baan
Rotterdam 32 - 36 uur Betaalde baan