Home / Organisaties / DB KeukenGroep

DB KeukenGroep

DB KeukenGroep is opgericht in 1991 door onze directeur Arjan van Dijke. In de afgelopen 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een familiebedrijf met 8 vestigingen in Nederland, met ruim 300 medewerkers. We verkopen keukens en badkamers aan particulieren, van degelijke basisproducten tot exclusief maatwerk.

We regelen alles zelf: van verkoop tot montage en de aftersales service. Dat is uniek in onze branche! Dit alles doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen onze werkwijze uiterst positief, met een 9,7 gemiddeld! De kracht van betrokken, klantgerichte en goed opgeleide medewerkers wordt hierbij vaak genoemd.

Er heerst een warm en gezellig familiegevoel bij DB KeukenGroep. Naast tevreden klanten, zijn ook tevreden medewerkers erg belangrijk. Daarom denken we graag met je mee en staat menselijkheid en persoonlijke aandacht bij ons voorop. Elke vestiging heeft haar werknemers en alle collega’s hebben veel voor elkaar over, hebben vaak plezier samen en staan altijd klaar om een ander te helpen.

Via ons eigen opleidingscentrum, het DB Vakcollege, kunnen wij medewerkers uitstekend een gedegen opleiding bieden, voor verkoop, klantteams en montage!

Media

Sint-Annaland 24 - 40 uur Betaalde baan
Receptioniste/ gastvrouw in Berkel en Rodenrijs Bij Anovi Keukens DB KeukenGroep
Berkel en Rodenrijs 24 uur Betaalde baan
Verkoopadviseur (ervaren / onervaren) Bij Anovi Keukens DB KeukenGroep
Berkel en Rodenrijs 40 uur Betaalde baan
Gastvrouw in Goes Bij Pelma Keukens DB KeukenGroep
Goes 37 uur Betaalde baan