Home / Organisaties / Batouwe Plant B.V.

Batouwe Plant B.V.

Het resultaat van kwekers helpen verbeteren door hoogwaardige kwaliteit te leveren. Dat is de missie van Batouwe en met die gedachte begonnen Willem en Henk Huibers in 2005 hun vermeerderingsbedrijf. Inmiddels kunnen klanten in heel Europa daarover meepraten. Ze krijgen sterke planten of bomen die in alle opzichten toe zijn aan een snelle groei.

Deze stekken en spillen zijn afkomstig van de twee locaties van ons vermeerderingsbedrijf. Hoofdlocatie is Batouwe in Dodewaard. Hier beschikken we over 4 hectare, waarvan 1 hectare kas. Op deze locatie huren we bovendien 2 hectare extra.

De nodige overwinteringsruimte
Om aan de groeiende vraag naar onze stekken, 18 vaks p9 en spillen te kunnen voldoen, hebben we een locatie in Elburg overgenomen. Hier beschikken we over 2,5 hectare, waarvan net als in Dodewaard 1 hectare kas. We beschikken dan ook over de nodige overwinteringsruimte.

Op beide locaties hebben we ervaren medewerkers met veel vakkennis. Dat is een voorwaarde voor een topproduct. We leggen de lat graag hoog. Jij ook?