Home / Organisaties / BaanMeesters

BaanMeesters

BaanMeesters bestaat uit een jong en enthousiast team dat hard werkt voor de juiste match en de mooiste banen. Met onze oer-Hollandse werkmentaliteit staan we voor betrokkenheid, nuchterheid en daadkracht.

Verbindende schakel

Wij zijn een frisse en enthousiaste onderneming. We zijn de verbindende schakel tussen vakmensen en MKB bedrijven in de branches Techniek, Schilders en Interieurbouw. Binnen ons vakgebied werken we hard aan vernieuwende en unieke concepten. We doen het net even anders dan onze concullega’s.  Ons team is gedreven, betrokken en eigenlijk ook wel een beetje maf. Het team zet zich voor de volle honderd procent in om mooie resultaten te halen, maar er wordt altijd tijd gemaakt voor een potje tafelvoetbal of een grapje hier en daar.

Dé vacaturesite

BaanMeesters is de vacaturesite voor banen binnen de branches Techniek, Interieurbouw, Bouw, Schilders, Hoveniers en Stratenmakers. We richten ons specifiek op de ‘maakberoepen’ waardoor we in staat zijn u de mooiste vacature of werkgever uit uw regio te bieden. Ons werkgebied omvat de gemeenten Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet, Zwolle, Apeldoorn, Barneveld, Putten, Nijkerk, Amersfoort en ’t Gooi waaronder: Hilversum, Bussum en Weesp.

Het team

Ons team heeft jarenlange ervaring en werkt met enthousiasme voor de juiste match en de mooiste banen. Met onze oer-Hollandse werkmentaliteit staan we voor betrokkenheid, nuchterheid en daadkracht. Door de intensieve samenwerking met onze partners en ons uitgebreide netwerk bieden we een uitstekende service en beschikken over alle certificaten, lidmaatschappen en verklaringen die binnen de branche nodig zijn.