Home / Organisaties / Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers is een organisatie met ruim 200 jaar tuinervaring. Een van de voordelen van onze lange historie is dat we goed beseffen dat we rentmeesters zijn. We geven deze aardbol door aan volgende generaties. Duurzaam tuinieren zit ons dan ook in het bloed. Het komt er in de praktijk op neer dat we werken met milieubewuste materialen en machines en dat maatschappelijk ondernemen voor ons vanzelfsprekend is.
Een van de succesfactoren van Aardoom Hoveniers is de “open” cultuur waarin medewerkers, klanten en leveranciers hun wensen kenbaar maken en door samen te werken meerwaarde tot stand brengen. Daardoor creëren wij de mooiste tuinen van Nederland.

Het team Aardoom Hoveniers bestaat uit ca. 15 mensen die dagelijks door een goede samenwerking mooie projecten in het groen realiseren en tuinbezitters blij maken met een nieuwe tuin. Aardoom Hoveniers werkt in de regio Rotterdam – Ridderkerk – Dordrecht in de particuliere en zakelijke markt onder andere bij bedrijven, instellingen in zorg en onderwijs, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten e.d.

Aardoom Hoveniers heeft verschillende predicaten en is erkend leerbedrijf. Het opleiden van mensen, kennis delen en continue leren is bij Aardoom vanzelfsprekend en past in de cultuur van het bedrijf.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.aardoomhoveniers.nl

Media