Stel je vraag via WhatsApp

De Jong Infra

De Jong Infrastructuur, opgericht in 1902, is een familiebedrijf dat telkens is overgegaan van vader op zoon. Inmiddels is het bedrijf -naast het grondwerk- gespecialiseerd in het aanleggen van riolering, het aanleggen van gas en waterleidingen, bekabeling en het beproeven en/of afpersen van leidingen. De Jong Infrastructuur is VCA gecertificeerd, daarnaast zijn alle medewerkers van de Jong Infrastructuur KIAT & VIAG gecertificeerd. Door de aanwezige kennis en ervaring kan De Jong Infrastructuur u van dienst zijn op alle gebieden van het grondwerk en het aanleggen en in gebruik nemen van leidingen. De Jong Infrastructuur is bewust klein gebleven; dat betekent betrouwbaar, vertrouwd, deskundig en korte lijnen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Jaap de Jong, hij zal u graag te woord staan.

Teeuwissen & Kooy

Teeuwissen & Kooy is een klein administratie- en advieskantoor met 5 medewerkers. In een open en gemotiveerde omgeving verzorgen wij financiële- en salarisadministraties, stellen wij jaarrekeningen en aangiften samen en verstrekken wij financieel advies voor MKB bedrijven en (vermogende) particulieren. Klanten vinden bij ons kwaliteit en persoonlijk contact. Werken bij Teeuwissen en Kooy betekent dat je kan doorgroeien in jouw functie en echt gebruik kan maken van jouw talenten. Bij ons vind je een open werksfeer en gemotiveerde collega’s die je graag meer leren over het vak. Solliciteer snel op een van onze vacatures!

Wincoop Veiligheidstrainingen BV

Wincoop Veiligheidstrainingen BV is een organisatie die zich bezig houdt met het geven van BHV, VCA en EHBO cursussen in heel Nederland. Dit doen we onder de handelsnamen in1keerVCA.nl, in1keerBHV.nl en in1keerEHBO.nl. Inmiddels hebben we meer dan 20 locaties in Nederland waar we VCA lessen geven en meer dan 70 locaties waar we het VCA examen kunnen afnemen. Ook de BHV en EHBO kunnen we verzorgen op alle locaties van de klant in Nederland. Wincoop Veiligheidstrainingen BV kan bedrijven ook ontzorgen bij het maken van de Ri&E, ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden. Wincoop Veiligheidstrainingen BV verzorgd inmiddels jaarlijks voor ruim 7000 personen een cursus. Dit doen we met een enthousiast team van instructeurs.

Van Berchum

Van Berchum Zonwering is al decennia lang een vooraanstaand leverancier van een breed scala van zonweringssystemen voor gebruik binnen- en buitenshuis. Zowel particulier als zakelijk. Op dit moment zijn wij op zoek naar personeel om ons team te versterken.

Verhelst administratie & advies

Werken bij Verhelst: Als administratieconsulenten en adviseurs bieden wij (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf een helpende hand op vrijwel alle vakgebieden die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. Tevens verzorgen wij voor particulieren de aangiften inkomstenbelasting. Wij streven ernaar dat beide partijen kunnen doen waar ze het meest succesvol in zijn, wij in de administratieve dienstverlening, u in “succesvol ondernemen”. Ontdek onze organisatie en neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

De Koning Financieel Advies

Ons kantoor is zeer actief in de jongeren- en ondernemers “markt” en biedt een scala aan diensten aan op bancair gebied.

Kwekerij Silene

Kwekerij Silene is een vaste plantenkwekerij en levert voornamelijk aan de groothandel en hovenieren. De kwekerij bestaat uit een aantal vaste werknemer en daarnaast nog over 5-10 oproepkrachten.Wij leveren aan een handvol cash- and carry’s, verder handelen we veel met andere kwekers, onder andere via het stibosplein (Boskoop), en leveren we aan tuincentra en hoveniers. De stek maken we zelf of krijgen we aangeleverd in trays, die wij dan oppotten en enkele weken tot maanden op het containerveld laten staan voordat ze verkoopbaar zijn.

Woonzorgcentrum Elim Barneveld

Elim wil mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun hoge leeftijd. Dit doen we niet alleen omdat we geloven dat het onze opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart. Vanuit een reformatorische identiteit willen wij de bewoners een liefdevol en gezellig thuis bieden. Zorg op maat is binnen handbereik, waarbij er altijd oog is voor het welzijn van de bewoners. Ons woonzorgcentrum Elim bestaat uit een aantal zorgappartementen en vier verpleegafdelingen. We onderscheiden verschillende vormen van wonen in combinatie met zorg naar behoefte: professionele verzorging, verpleging en hulp en begeleiding. Bewoners en medewerkers delen veelal dezelfde kerkelijke achtergrond en levensovertuiging. Dit geeft een vertrouwd thuisgevoel en zorgt voor saamhorigheid en veiligheid. Elim behoort tot de Zorggroep Sirjon.

Goed Verblijven

Goed Verblijven Wij zijn sterk in het adviseren, begeleiden en produceren van houten bouwwerken. Het assortiment beslaat alles van houten schuren tot compleet afgewerkte woningen. Voor de realisatie van een sfeervol eindproduct maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen. In het assortiment vind je onder andere recreatiewoningen, mantelzorgwoningen en tuinkantoren. Groei jij mee met ons mooie bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Van Dam Loopbaanbegeleiding

Van Dam Loopbaanbegeleiding is er voor vragen over keuzes in werk en loopbaan. Wij staan naast werknemers en werkgevers als het gaat om persoonlijke ontwikkeling in werk. Of het nu gaat om coaching in het huidige werk, begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan of bij het opnieuw aan het werk gaan na ziekte. Onze diensten zijn gericht op loopbaanbegeleiding, outplacement, re-integratie, coaching en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn actief vanuit onze locaties in Groningen, Drachten, Zwolle, Almelo, Hardenberg, Veenendaal, Amersfoort, Gouda en Sliedrecht. Ook werken wij graag op locatie. Kijk voor meer informatie op onze website www.vandamloopbaanbegeleiding.nl en/of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

NO3

NO3 omnicreatives NO3 omnicreatives is een ontwerpstudio in Elspeet. Dat ligt op de Veluwe, maar is helemaal niet eng. Toegegeven, iets minder hip dan Mokum en in plaats van een lounge café vind je er een pannenkoekenrestaurant. Maar NO3 maakt mooi, eigentijds, multimediaal werk. Verrassend en zonder artistiekerige luchtfietserij. Met de langdurige klantrelaties en het mooie werk (jaja, hier zijn we trots op), hebben we de afgelopen jaren een leuke groei doorgemaakt. Wij staan nu op het punt, dat het tijd is om onze kracht op online marketing uit te breiden.

Zorgboerderij Groot Kootwijk

Op onze christelijke zorgboerderij bieden wij dagbesteding en begeleiding aan kinderen, volwassenen en ouderen. Begeleiders hebben bij ons een uitdagende functie bij verschillende doelgroepen. Onze boerderij staat in een prachtige omgeving, waar tal van activiteiten mogelijk zijn. De huiselijke sfeer maakt dat een ieder zich thuis voelt.