WerkMetTalent

WerkMetTalent is onderdeel van ECM dialoog in Elburg. Ons ervaren en enthousiaste team is u graag van dienst. Heeft u een vraag of opmerking over WerkMetTalent, dan staan onze collega’s Marita van Dijk en Marien Klein voor u klaar. Bel of mail gerust: (0525) 661 697 / info@werkmettalent.nl.

Betap Nonwovens

Betap, makes your brand is een familiebedrijf, gevestigd te Genemuiden en is sinds 1957 wereldwijd actief als producent van tapijten. Een ambitieuze en snelgroeiende onderneming in de tapijtindustrie met vier moderne fabrieken in Genemuiden. Met een team van ervaren, enthousiaste en loyale medewerkers produceert Betap hoogwaardig tapijt voor de domestic, project en automotive markt. In haar kernwaarde heeft Betap de eigenschappen opgenomen waar intrinsiek belang aan wordt gehecht. Hierin staat Betap voor het acroniem Betrouwbaar, Eerlijk, Toekomstgericht, Ambitieus en Professioneel.

Van Horssen B.V.

Van Horssen B.V. is een familiebedrijf met 15 vaste medewerkers, wat in 1942 is opgericht. Wij zijn altijd al gevestigd in het mooie dorpje Aalst in de Bommelerwaard. Eerst was het bedrijf vooral gericht op de zeilmakerij. In de loop van de jaren zijn de activiteiten uitgebreid, waaronder dakbedekking. Ondertussen zijn we zeer ervaren in de dakdekkersbranche, omdat we dit vak al ruim 30 jaar uitoefenen. Met een Van Horssen-dak bent u verzekerd van een kunststof dakbedekking die beschermd tegen vele vormen van afbraak. De onderhoudsarme kunststof dakbedekking die Van Horssen BV uit Aalst verlegt, heeft een bewezen levensduur van 30 jaar. Meer dan een miljoen vierkante meter vormen daarvan het waterdichte bewijs. Kijk verder onder dakbedekking naar de vele mogelijkheden en vraag ons om informatie. Tevens verzorgen wij voor u de permanente valbeveiliging op het dak. Van Horssen B.V. is een zeer bekende naam op het gebied van de zeilmakerij. Al vele jaren worden vrachtwagenzeilen, aanhangwagenzeilen, schuifgordijnen, afdekzeilen, zwembaden, vijvers, serrezeilen, oogstbanden, span- en hijsbanden, milieu calamiteiten lekbakken enz. verzorgd. Ook staat de zeilmakerij bekend om zijn uitstekende service.

Van Westreenen

VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied’ is een onafhankelijk adviesbureau. We adviseren en begeleiden (agrarische) bedrijven en particulieren in het buitengebied op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Steven van Westreenen richtte het bedrijf in 1993 op, met de visie om agrarische ondernemers te helpen bij hun bedrijfsontwikkeling. Vanuit zijn toenmalige werk voor de overheid, zag hij hoe de steeds toenemende milieuwetgeving voor grote problemen dreigde te zorgen bij ondernemers in de agrarische sector. De ondernemers hadden iemand nodig die thuis is in de agrarische sector, maar ook de wetgeving door en door kent en de vaardigheden heeft om procedures tot een goed einde te brengen. Die drive, die kennis en vaardigheden vormen nog steeds de basis van ons adviesbureau. Door de jaren heen is VanWestreenen adviseurs uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 20 medewerkers en vestigingen in Barneveld en Lichtenvoorde. Kenmerkend voor onze organisatie zijn de platte organisatiestructuur en de drive van het team om binnen de kaders van wet- en regelgeving het maximale voor de klanten te bereiken.

Veluwe Duurzaam

Veluwe Duurzaam is een energieke organisatie en bestaat sinds 2009. We werken samen met zeven gemeenten in de regio Noord-Veluwe. Ons doel is om inwoners te informeren en te enthousiasmeren over duurzaam wonen en leven. We bieden je een uitdagende werkplek in ons enthousiaste team. We organiseren activiteiten, zoals duurzaamheidsevents, informatieavonden, werkgroepen en communicatiecampagnes. Ook werken we vaak samen met bedrijven, scholen, organisaties, kerken, etc. Naast kwaliteit, staan positieve communicatie en sociaal ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel.

van Manen Montage BV

wij zijn een bedrijf dat zich bezig houd met het leveren en monteren van daken en gevels, tevens verzorgen de afwerking, en ook aan verwante zaken zoals: dakgoten, lichtstraten, ramen en deuren, gordings en staalconstructies.  

Profila Zorggroep

Profila Zorg wil bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking, autismespectrumstoornis of psychiatrische problematiek. Onze inspiratie vinden we in de Bijbel, waarbij ieder mens even waardevol is en waarbij we geloven dat God ons de passie, kracht en motivatie geeft om op liefdevolle wijze zorg te bieden. We verlenen begeleiding op het gebied van welzijn, wonen en werken. De begeleiding is gericht op het welzijn en om de cliënt persoonlijk te helpen ontwikkelen. Daarom ondersteunen we met advies en begeleiding ook verwanten, belangenbehartigers en andere leden van het sociale netwerk. Voortdurend werken we aan nieuwe vormen van hulpverlening, met extra oog voor mensen die bij veel zorgaanbieders buiten de boot vallen. Samenwerking met andere organisaties staat hoog in het vaandel, om met elkaar de meest optimale hulp te kunnen bieden aan de cliënten.

Krooneman Hydrauliek

Krooneman Hydrauliek is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hydraulische systemen voor zowel het midden- en kleinbedrijf als multinationals. De bedrijfsactiviteiten worden gekenmerkt door de kernwoorden service, flexibiliteit en kwaliteit. Krooneman Hydrauliek is opgericht in 1999 en heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van hydrauliek en pneumatiek. Dit bereiken we door de inzet van vakkundige en gemotiveerde medewerkers. Krooneman Hydrauliek is actief in verschillende takken van de economie. Bijvoorbeeld: cilinderbouw, speciaal-machine bouw, industrie, scheepvaart, jachtenbouw, bosbouw, landbouw en grondverzet. Naast de werkzaamheden in deze sectoren doet Krooneman Hydrauliek ook veel las-, buig-, draai- en freeswerk. Wij zijn sterk in het ontwerp en het aanleggen van hydraulieksystemen en het repareren en onderhouden van deze systemen. Ook bouwen wij nieuwe hydrauliekcilinders of onderwerpen wij deze aan een grondige revisie. Krooneman Hydrauliek is gevestigd aan de Ampèrestraat 9 te Nunspeet.

Betap Tufting

Betap Tufting is een familiebedrijf, gevestigd te Genemuiden en is sinds 1957 wereldwijd actief als producent van tapijten. Een ambitieuze en snelgroeiende onderneming in de tapijtindustrie met vier moderne fabrieken in Genemuiden. Met een team van ervaren, enthousiaste en loyale medewerkers produceert Betap hoogwaardig tapijt voor de domestic, project en automotive markt. In haar kernwaarde heeft Betap de eigenschappen opgenomen waar intrinsiek belang aan wordt gehecht. Hierin staat Betap voor het acroniem Betrouwbaar, Eerlijk, Toekomstgericht, Ambitieus en Professioneel.

STH Automatisering BV

Zakendoen draait niet alleen om pure business, maar ook om écht contact. Niet alleen met onze werknemers, maar ook met onze opdrachtgevers. Dat maakt STH anders. Want wij leveren niet alleen kwaliteit en een flexibele service, maar ook een persoonlijke service. Gewoon, omdat wij vinden dat IT persoonlijk moet zijn.

Protestantse Gemeente Delft

De Protestantse Gemeente Delft bestaat uit 6 wijkgemeenten die actief zijn in verschillende delen van de stad. Naast de Oude en Nieuwe Kerk bezit de Protestantse Gemeente Delft (PGD) nog vier wijkkerken die voornamelijk worden ingezet voor de erediensten en kerkelijke en maatschappelijke activiteiten. De Oude Kerk en de Nieuwe Kerk zijn beeldbepalende monumentale stadskerken. In de Oude en Nieuwe Kerk bevinden zich onder meer grafmonumenten van nationaal belang, monumentale orgels, kansels en bijzondere collecties gebrandschilderde ramen. Beide kerken worden op zondagen voor de erediensten gebruikt. Op de andere dagen trekken de kerken samen jaarlijks circa 350.000 bezoekers. Sinds 1 januari 2019 heeft de PGD een bedrijfsvoeringsorganisatie, deze is opgebouwd vanuit de Exploitatie Oude & Nieuwe Kerk en het Kerkelijk Bureau. De bedrijfsvoeringsorganisatie is verantwoordelijk voor de gehele exploitatie (en het beheer en onderhoud) van kerkgebouwen, pastorieën en overig (on)roerend goed.

KeraStone

KeraStone importeert wand- en vloertegels en natuursteen  vanuit diverse landen. Met deze leveranciers worden warme contacten onderhouden. Ons assortiment, vertaalt in onderscheidende concepten,  is breed en diep. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten volgen wij op de voet en zijn prominent gepresenteerd  in onze showroom. Met het credo: betrouwbaar, betrokken en slagvaardig zijn wij actief op de markt. Eigentijds en een tikkeltje eigenzinnig brengen wij onze concepten onder de aandacht bij met name de architect, projectontwikkelaar en opdrachtgever. De showroom, die de uitstraling heeft van een keramisch atelier, wordt meer en meer bezocht. We vinden het belangrijk deze bezoekers met enthousiasme, kennis en passie voor het product te ontvangen. Samen gaan we ervoor om de best passende keuzes te maken.