Stel je vraag via WhatsApp

MAF International

Mission Aviation Fellowship is an international Christian organisation whose mission is to fly light aircraft, and to use other technologies to bring help and hope to people in some of the world’s poorest communities. Every four minutes a MAF plane is taking off or landing somewhere in the world to assist missions, churches, aid and development agencies, and other local groups to transform lives and share the love of God This short documentary explores how – with your help – we continue the ministry that began back then, overcoming the barriers of isolation to “fly for life” in the fullest sense of the term.

Syndion

de Jong Hout en Staalhandel

De Jong Hout- en Staalhandel is in 2011 opgericht door de jonge ondernemer Anton de Jong. Na 8 jaar dienstverband in de groothandel van betonstaal, en daarvoor in de houtwereld was er een uitdaging dit om te zetten in een succesvolle onderneming, leverend aan de groothandel, aannemer, maar ook particulier.  Deze combinatie van ervaring heeft gezorgd voor het huidige assortiment in hout- en staalproducten die wij betrekken bij onze vaste leveranciers, maar ook door onszelf worden geïmporteerd of geproduceerd. Een jong en energiek bedrijf waarbij dagelijks gewerkt wordt aan een goede en snelle levering van bouwmaterialen en waarbij service en kwaliteit voorop staan. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Zo hebben wij altijd een ruime voorraad in steigerhout, douglas hout, steigerplanken, zweeds rabat, douglas balken en betongaas. Als houthandel leveren wij ook hardhouten palen en gaaspanelen. Wilt u een impressie zien van ons bedrijf? Klik hier!

Ds. Baxschool

Op onze basisschool in Doornspijk ontvangen de kinderen christelijk en betrokken onderwijs, met oog en hart voor iedereen. Wij onderwijzen ongeveer 200 kinderen door leerkrachten met liefde voor het vak. Het bestuur gaat uit van de Vereniging tot Stichting en Instandhouding van Christelijke scholen te Doornspijk. De Vereniging beheert twee scholen. Van onze collega’s wordt verwacht dat ze kerkelijk meelevend zijn en de beginselen, gegrond op Gods Woord en de Drie Formulieren van Enigheid, in leer en leven onderschrijven en uitdragen.    

Israël Idoed Reizen

Als christelijke reisorganisatie richten we ons op bijzondere rondreizen door Israël. Het land waar God tegen Abraham gesproken heeft in Genesis 12:3 ‘Ik zal zegenen wie u zegenen.’ De schoonheid van Israël, de verwondering over Gods wegen en de vreugde van het reizen met elkaar: dat alles maakt onze Israël reizen tot een unieke en onvergetelijke ervaring. Dat is Israël Idoed Reizen. Voel jij je ook verbonden aan Israël? Dan verwelkomen we je graag in onze organisatie!

Open Doors

Open Doors is an international, interdenominational organization that supports Christians who are persecuted for their faith.

Spankracht

Daarom werken in het stationsgebouw van Lunteren Designers én developers: Van oorsprong is Spankracht een bureau met grafisch ontwerpers. Samen met webdevelopers neergestreken in het inspirerende stationsgebouw van Lunteren. Hier realiseren we integrale merkbeleving. Vrij vertaald: een visuele identiteit die in alle communicatiemiddelen zichtbaar wordt. Met aandacht ontworpen en tot op de pixel perfect geprogrammeerd door webdevelopers. Effectief ingezet door een online marketeer. Doe je mee?

RST Zorgverleners

Decit Automatisering

Vacature ICT Consultant Wat ga je doen? Als ICT consultant bij Decit Automatisering ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het te woord staan van de klanten en het behandelen van binnenkomende vragen, zowel bij de klant op locatie als op afstand. Deze vragen gaan over het gebruik en de functionaliteit van de ICT oplossingen die wij onze klanten aanbieden, hier ga je uiteraard alles over leren. Je kunt hierbij denken aan problemen met computers, netwerken, software issues of bijvoorbeeld een server storing. Door jouw kennis, geduld en ervaring weet jij precies de juiste vragen te stellen en tot een oplossing te komen. Maar naast het oppakken van vragen ben je als ICT consultant ook verantwoordelijk voor het signaleren van regelmatig terugkerende vragen. Op die manier zorg jij er samen met je collega’s voor dat klanten volledig ontzorgd worden op het gebied van ICT. Wat breng je mee? Als ICT consultant voldoe jij aan de volgende functie eisen: Jij hebt een afgeronde MBO diploma in de richting van ICT; Enige ervaring is een pré; Kennis van Windows omgevingen, Microsoft 365 en netwerken is een absolute must; Jij bent ondernemend, kritisch op de gehele en je eigen werkwijze, hebt empathisch vermogen en bent ambitieus; Je bent fulltime beschikbaar. Wat krijg je er voor terug? Als ICT consultant doen wij jou het volgende aanbod: Een goed salaris; Reiskostenvergoeding, genoeg vakantiedagen bovenop je salaris; Werken in een uitdagende functie tussen de 32 en 40 uur per week; Werktijden tussen 08:30 uur en 17:00 uur en mogelijkheden tot werken in het avonden en zaterdag bij storingen; Ontwikkelings- en groeimogelijkheden binnen Decit Automatisering; Laptop van de zaak; Telefoon van de zaak; Zodra je de weg opgaat faciliteren wij jouw vervoer; Meer weten? Decit Automatisering is een snel groeiend ICT bedrijf dat gefocust is op kwaliteit en duidelijke afspraken. Er heerst een informele, gezellige, platte werksfeer waar eigen inbreng ontzettend gewaardeerd wordt. Ben jij enthousiast geworden over de functie van ICT Consultant of wil jij meer informatie? Neem dan snel contact op via het nummer 085-0770073 of solliciteer direct door je CV + motivatiebrief te sturen naar de heer G. de Vries gdevries@decit.nl.

De kantoorspecialist

Vanaf het allereerste begin in 1989 maken wij werk van persoonlijk contact, een servicegerichte instelling en een vergaande specialisatie. Begonnen met typemachines en kantoormeubelen, maar inmiddels richten we complete werkomgevingen in. We heten niet voor niets De Kantoorspecialist. Per productgroep hebben we specifiek opgeleide specialisten in huis. Ze hebben gevoel voor wat mooi is, ervaring met wat functioneel is en verstand van wat vereist is. Met 35 mensen zetten we ons in voor het werkplezier van onze klanten. Midden in het land, met een showroom van ruim 1500 m2. En de groei zit er nog steeds in. Onze filosofie is even simpel als doeltreffend: hoe gelukkiger onze eigen mensen zijn, hoe meer werkgeluk ze realiseren voor onze klanten. Daar zetten we ons voor in. Elke dag opnieuw. En met succes.

Zorgwaard

Medewerkers en vrijwilligers zijn Zorgwaard. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers en vrijwilligers zich thuis voelen in onze orga- nisatie. Wij streven naar een klimaat waarin medewerkers tevreden zijn en zich graag inzetten voor de organisatie omdat zij zich betrokken voelen bij onze cliënten. Daarom besteden wij veel aandacht aan goede arbeidsomstandigheden en prettige werk- verhoudingen en investeren veel in opleiding en ontwikkeling. Zorgwaard heeft meer dan 1200 medewerkers en 1000 vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die betrokken zijn bij de zorg, hun cliënten en de organisatie en met wie wij onze zorgverlening op een deskundige manier vorm kunnen geven. Bij ons kun je doen waarvoor je bent opgeleid, met een grote mate van zelfstandigheid binnen de kleinschalige teams We leveren diverse vormen van zorg aan diverse doelgroepen: psychogeriatrische zorg in kleinschalige woningen (6-8 cliënten), somatische zorg, gerontopsychiatrische cliënten, revalidatie, screening psychogeriatrie, thuiszorg (verpleging, verzorging, begeleiding, huishoudelijke zorg), kortdurende zorg, poliklinische fysiotherapie, ergotherapie, dietetiek en logopedie.Daarom hebben we ook veel verschillende functies op verschillende niveaus. Ook binnen de ondersteunende diensten (facilitair en administratief) hebben we veel verschillende functies.

GO | ON via BeljonWesterterp

Gereformeerd Onderwijs Oost-Nederland De verenigingen voor primair onderwijs Florion, Hannah en het Greijdanus voor voortgezet onderwijs werken sinds 2009 intensief samen. De gereformeerde organisaties delen dezelfde identiteit en zetten zich samen in voor kwalitatief goed onderwijs voor leerlingen van 0 tot 18 jaar in de regio Oost Nederland. Naast een goede overgang van het basis naar het voortgezet onderwijs, het delen van kennis en het creëren van een sterkere positie voor het gereformeerde onderwijs in de regio levert de samenwerking ook kostenbesparing en professionaliteitsverbetering op voor de scholen. GO|ON is de afkorting van ‘Gereformeerd Onderwijs Oost-Nederland’, maar staat door de vertaling (vrij vertaald ‘ga door’) en het bijbehorende logo ook symbool voor de samenwerking. Er zit beweging in. Het heeft een doel en streeft daar altijd naar. Het doet een beroep op een actieve houding en het is een aanmoediging. De individuele onderdelen vormen een eenheid die van meerwaarde is.