Verhelst administratie & advies

Werken bij Verhelst: Als administratieconsulenten en adviseurs bieden wij (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf een helpende hand op vrijwel alle vakgebieden die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. Tevens verzorgen wij voor particulieren de aangiften inkomstenbelasting. Wij streven ernaar dat beide partijen kunnen doen waar ze het meest succesvol in zijn, wij in de administratieve dienstverlening, u in “succesvol ondernemen”. Ontdek onze organisatie en neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

De Koning Financieel Advies

Ons kantoor is zeer actief in de jongeren- en ondernemers “markt” en biedt een scala aan diensten aan op bancair gebied.

Kwekerij Silene

Kwekerij Silene is een vaste plantenkwekerij en levert voornamelijk aan de groothandel en hovenieren. De kwekerij bestaat uit een aantal vaste werknemer en daarnaast nog over 5-10 oproepkrachten.Wij leveren aan een handvol cash- and carry’s, verder handelen we veel met andere kwekers, onder andere via het stibosplein (Boskoop), en leveren we aan tuincentra en hoveniers. De stek maken we zelf of krijgen we aangeleverd in trays, die wij dan oppotten en enkele weken tot maanden op het containerveld laten staan voordat ze verkoopbaar zijn.

Woonzorgcentrum Elim Barneveld

Elim wil mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun hoge leeftijd. Dit doen we niet alleen omdat we geloven dat het onze opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart. Vanuit een reformatorische identiteit willen wij de bewoners een liefdevol en gezellig thuis bieden. Zorg op maat is binnen handbereik, waarbij er altijd oog is voor het welzijn van de bewoners. Ons woonzorgcentrum Elim bestaat uit een aantal zorgappartementen en vier verpleegafdelingen. We onderscheiden verschillende vormen van wonen in combinatie met zorg naar behoefte: professionele verzorging, verpleging en hulp en begeleiding. Bewoners en medewerkers delen veelal dezelfde kerkelijke achtergrond en levensovertuiging. Dit geeft een vertrouwd thuisgevoel en zorgt voor saamhorigheid en veiligheid. Elim behoort tot de Zorggroep Sirjon.

Goed Verblijven

Goed Verblijven Wij zijn sterk in het adviseren, begeleiden en produceren van houten bouwwerken. Het assortiment beslaat alles van houten schuren tot compleet afgewerkte woningen. Voor de realisatie van een sfeervol eindproduct maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen. In het assortiment vind je onder andere recreatiewoningen, mantelzorgwoningen en tuinkantoren. Groei jij mee met ons mooie bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Van Dam Loopbaanbegeleiding

Van Dam Loopbaanbegeleiding is er voor vragen over keuzes in werk en loopbaan. Wij staan naast werknemers en werkgevers als het gaat om persoonlijke ontwikkeling in werk. Of het nu gaat om coaching in het huidige werk, begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan of bij het opnieuw aan het werk gaan na ziekte. Onze diensten zijn gericht op loopbaanbegeleiding, outplacement, re-integratie, coaching en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn actief vanuit onze locaties in Groningen, Drachten, Zwolle, Almelo, Hardenberg, Veenendaal, Amersfoort, Gouda en Sliedrecht. Ook werken wij graag op locatie. Kijk voor meer informatie op onze website www.vandamloopbaanbegeleiding.nl en/of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

NO3

NO3 omnicreatives NO3 omnicreatives is een ontwerpstudio in Elspeet. Dat ligt op de Veluwe, maar is helemaal niet eng. Toegegeven, iets minder hip dan Mokum en in plaats van een lounge café vind je er een pannenkoekenrestaurant. Maar NO3 maakt mooi, eigentijds, multimediaal werk. Verrassend en zonder artistiekerige luchtfietserij. Met de langdurige klantrelaties en het mooie werk (jaja, hier zijn we trots op), hebben we de afgelopen jaren een leuke groei doorgemaakt. Wij staan nu op het punt, dat het tijd is om onze kracht op online marketing uit te breiden.

Zorgboerderij Groot Kootwijk

Op onze christelijke zorgboerderij bieden wij dagbesteding en begeleiding aan kinderen, volwassenen en ouderen. Begeleiders hebben bij ons een uitdagende functie bij verschillende doelgroepen. Onze boerderij staat in een prachtige omgeving, waar tal van activiteiten mogelijk zijn. De huiselijke sfeer maakt dat een ieder zich thuis voelt.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging

Werken bij van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is een technologisch en klantgerichte organisatie met passie voor kwaliteit, vakmanschap en service. Wij streven ernaar om werk- en woongenot aangenamer te maken, zodat mens en bedrijf zich veiliger voelen.Maatwerk, investeren in innovaties, technologieen op het gebied van buitenbeveiliging en het juiste hekwerk dragen bij aan deze doelstelling. Onze kernwaarden staan centraal bij alles wat we doen. Wij denken voor én met onze klanten om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te kunnen adviseren.

Stichting Kom Over en help

Wie werken er bij Stichting Kom Over en Help? De medewerkers en vrijwilligers van Kom over en help weten zich stuk voor stuk geroepen om te dienen. Dat uit zich in een gedreven en enthousiaste manier van werken, ieder op zijn eigen vakgebied en ieder met zijn of haar gaven en talenten. Regelmatig zijn we op zoek naar deskundige medewerkers en vrijwilligers.

Sprengen College

Wat wij doen en waarom Het Sprengen College is een VSO school en biedt Passend Onderwijs (Cluster 4, VSO-ZMOK) met een bijzonder neutrale grondslag. Het Sprengen College is gespecialiseerd in onderwijs aan leerlingen met ernstige gedragsproblematiek. Onze ambitie is alle leerlingen zorg te bieden, ook al is de complexiteit van de situatie en de problematiek nog zo groot. Ieder kind heeft recht op onderwijs en het Sprengen College wil de leerlingen waarbij dit recht dreigt te worden ontnomen, of al is ontnomen, onderwijs en ondersteuning bieden. Dit is onze ambitie, help jij mee?

Leger des Heils

Werken bij het Leger des Heils Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl. Help je ook mee?