Sprengen College

Wat wij doen en waarom Het Sprengen College is een VSO school en biedt Passend Onderwijs (Cluster 4, VSO-ZMOK) met een bijzonder neutrale grondslag. Het Sprengen College is gespecialiseerd in onderwijs aan leerlingen met ernstige gedragsproblematiek. Onze ambitie is alle leerlingen zorg te bieden, ook al is de complexiteit van de situatie en de problematiek nog zo groot. Ieder kind heeft recht op onderwijs en het Sprengen College wil de leerlingen waarbij dit recht dreigt te worden ontnomen, of al is ontnomen, onderwijs en ondersteuning bieden. Dit is onze ambitie, help jij mee?

Leger des Heils

Werken bij het Leger des Heils Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl. Help je ook mee?

Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers is een organisatie met ruim 200 jaar tuinervaring. Een van de voordelen van onze lange historie is dat we goed beseffen dat we rentmeesters zijn. We geven deze aardbol door aan volgende generaties. Duurzaam tuinieren zit ons dan ook in het bloed. Het komt er in de praktijk op neer dat we werken met milieubewuste materialen en machines en dat maatschappelijk ondernemen voor ons vanzelfsprekend is. Een van de succesfactoren van Aardoom Hoveniers is de “open” cultuur waarin medewerkers, klanten en leveranciers hun wensen kenbaar maken en door samen te werken meerwaarde tot stand brengen. Daardoor creëren wij de mooiste tuinen van Nederland. Het team Aardoom Hoveniers bestaat uit ca. 15 mensen die dagelijks door een goede samenwerking mooie projecten in het groen realiseren en tuinbezitters blij maken met een nieuwe tuin. Aardoom Hoveniers werkt in de regio Rotterdam – Ridderkerk – Dordrecht in de particuliere en zakelijke markt onder andere bij bedrijven, instellingen in zorg en onderwijs, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten e.d. Aardoom Hoveniers heeft verschillende predicaten en is erkend leerbedrijf. Het opleiden van mensen, kennis delen en continue leren is bij Aardoom vanzelfsprekend en past in de cultuur van het bedrijf. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.aardoomhoveniers.nl

Heuvelrug Keukens

In​ ​één​ ​woord​ ​te​ ​vangen​ ​is​ ​Heuvelrug​ ​Keukens​ ​niet.​ ​Wellicht​ ​is​ ​de​ ​persoonlijke​ ​werkwijze​ ​het meest​ ​typerend.​ ​Maar​ ​woorden​ ​zoals​ ​eigentijds,​ ​modern,​ ​verfrissend​ ​en​ ​transparant​ ​passen even​ ​goed. Inmiddels​ ​is​ ​Hans​ ​Westeneng​ ​alweer​ ​5​ ​jaar​ ​de​ ​eigenaar​ ​van​ ​Heuvelrug​ ​Keukens.​ ​Met ruim​ ​15​ ​jaar​ ​ervaring​ ​is​ ​de​ ​familie​ ​Westeneng​ ​bepaald​ ​geen​ ​onbekende​ ​in​ ​de keukenbranche.​ ​Op​ ​de​ ​locatie​ ​in​ ​Leersum​ ​–​ ​midden​ ​op​ ​de​ ​Utrechtse​ ​Heuvelrug​ ​–​ ​prijken​ ​de letters​ ​“Heuvelrug​ ​Keukens”​ ​op​ ​de​ ​showroom.​ ​Bij​ ​Heuvelrug​ ​Keukens​ ​bedienen​ ​we​ ​een brede​ ​doelgroep,​ ​we​ ​zijn​ ​gespecialiseerd​ ​in​ ​maatwerk​ ​keukens.​ ​Dat​ ​betekent​ ​niet​ ​dat​ ​we geen​ ​concept​ ​keukens​ ​kunnen​ ​leveren.​ ​Voor​ ​elk​ ​budget​ ​bieden​ ​wij​ ​de​ ​mooiste​ ​keukens​ ​aan, ook​ ​voor​ ​een​ ​business-to-business​ ​doelgroepen.

ARVOO

Wat betekent werken bij ons? Werken bij ons betekent meebouwen aan onze dynamische en groeiende organisatie. Geen dag is hetzelfde. We zijn een hecht team en successen vieren we samen. Jij krijgt hierin veel verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid. Daarbij hoort een passende beloning en de middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. We willen jou graag ons product en de organisatie leren kennen. Het volgen van producttrainingen, opleidingen of cursussen is dan ook vanzelfsprekend.

ProAutNorm

ProAutNorm is zakelijk dienstverlener op het gebied van procesautomatisering. Wij ontwikkelen hoofdzakelijk internetoplossingen en software applicaties voor e-commerce, retailers, productie- en logistieke bedrijven. ProAutNorm is onderdeel van de PRN Group en gevestigd in Tholen.

Vermeer Automotive

  Vermeer Automotive in Geldermalsen is specialist in de verkoop van auto’s in het veelal exclusieve segment. Ons dynamische bedrijf – gelegen vlakbij de A15 – groeit en daarom zoeken wij ter versterking van ons team nieuwe collega’s. Vermeer Automotive staat voor meer dan 20 jaren ervaring in de autobranche. Bij ons draait het om mensen én auto’s! Passie en liefde voor auto’s, koninklijke bediening van onze klant. Onze uitdaging zit ‘m erin de verwachtingen van de klant te overtreffen. Graag gaan wij die uitdaging aan! Doe je mee?  

Verloop drukkerij

Verloop drukkerij is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat. We combineren het goede van de traditie met de kracht van innovatie. We investeren voortdurend in geavanceerde machines, slimme productiemethodes en nieuwe diensten. Beter, efficiënter, voordeliger. Het heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn: een vitale, moderne drukkerij met oog voor communicatie. Een specialist in advies, vormgeving, drukwerk en verzending. Van onder meer magazines, promotie(middelen), huisstijlen en boeken.

Royal Jongbloed via BeljonWesterterp B.V.

Royal Jongbloed is gevestigd in Heerenveen en bestaat uit een grafisch bedrijf en een uitgeversgroep. Het grafisch bedrijf is wereldwijd marktleider in het verwerken van uiterst dunne papiersoorten. De uitgeverij publiceert onder andere bijbels, boeken, educatieve materialen en magazines. Daarnaast richt Royal Jongbloed zich op het vermarkten van digitale concepten en van de dwarsligger®, het boekconcept waarvan Royal Jongbloed de uitvinder is. Bij Royal Jongbloed werken ongeveer 100 medewerkers. Zie ook: royaljongbloed.com

Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond

De HGJB is een bruisende jongerenbeweging die gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland ondersteunt bij het vormgeven van het jeugdwerk en die activiteiten organiseert voor jongeren.

Stichting Als kanker je Raakt

schuilplaats bieden, schuilplaats zijn Iedereen die geconfronteerd wordt met kanker herkent de chaos die deze ziekte veroorzaakt in het dagelijkse leven. In onze contacten met lotgenoten ervaren wij dat het in deze chaos belangrijk is om veel aandacht te geven aan vragen rondom leven en dood, zingeving en God en geloof. Dáár is in de reguliere zorg weinig aandacht voor. Gedreven door onze liefde voor mensen en onze christelijke idealen wil Als kanker je raakt helpen waar de ‘reguliere’ hulpverlening stopt. Daarbij zijn wij via allerlei invalshoeken de ander tot steun. Velen geven aan door ons werk te zijn bemoedigd, moed te vatten en kracht te hebben ontvangen om verder te gaan.

Veal Fine BKC Livestock B.V.

Veal Fine BKC Livestock is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de kalfsvleessector. Er wordt samengewerkt met een groot aantal hooggekwalificeerde kalverhouders. Het kalfsvlees wordt door de Veal Fine Group verwerkt voor de binnenlandse markt en export. Een deel van de keten is beloond met de beter-leven-ster van de dierenbescherming. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen. Het ontstaan van BKC In het jaar 1979 is door Marinus van Roekel Senior de eerste kalverstal in Ochten gebouwd en is het bedrijf de Samenwerking Ochten bv opgericht. In het jaar 1984 is dit bedrijf uitgebreid met de oprichting van het Betuws Kalver Centrum bv (BKC) in Ochten door zoon Wim van Roekel. Dit bedrijf richt zich volledig op de handel in kalveren. Roodvlees Eind jaren ’80 werd eveneens gestart met de handel van stieren. Er vond met name import plaats van het ras blonde d’Aquitaine. De stierenmesterij werd hiermee beleverd. Rosé kalfsvlees Vanaf de jaren ’90 is BKC te Ochten gespecialiseerd in het houden van rosé kalveren. De mesterij is in de loop der jaren in samenwerking met toeleveranciers fors uitgebreid. Hierbij werden karkassen zowel aan slachterijen als aan grossiers verkocht, zoals ketenpartner Hans Roerink. Oprichting Veal Fine In de afgelopen 15 jaren is de relatie tussen BKC te Ochten en Hans Roerink gestaag uitgebreid. Voor Hans Roerink is een constante en voldoende aanlevering van de gewenste kwaliteit vleeskalveren van groot belang. Daarnaast is het de wens van Wim van Roekel om de organisatie met de instroom van de derde generatie te verbreden. Per 1 november 2013 gaan de bedrijven BKC te Ochten en Hans Roerink daarom samen verder onder de keten naam Veal Fine.