447268bd-5a12-4020-9fc8-050e54163969_thumb1920.png

Welkom bij Mudde Kok Automotive!

  1. Passie voor auto's  
  2. Enthousiast team
  3. Platte en informele organisatie

Mudde Kok is in 2007 opgericht door Matthijs Mudde en Karel Kok. Weet u direct waar de naam vandaan komt. Zij begonnen hun bedrijf in het geografische hart van Nederland, op het pittoreske Urk. In 2022 is het bedrijf verhuist naar Nunspeet, op de Veluwe. Een nieuwe locatie met nieuwe uitdagingen. Jaarlijks verlaten zo’n 3500 auto’s ons terrein, wat vraagt om een grote, en centraal gelegen locatie.

In 15 jaar hebben we Mudde Kok opgebouwd van niets tot toonaangevend duurzaam mobiliteitscentrum. Inmiddels bereiken we klanten door heel Nederland en bieden we onder ander een kosteloze haal- en brengservice aan. Op deze wijze willen we onze ambities op het vlak van een unieke klantbeleving, kwaliteit, duurzaamheid, volledigheid en snelheid waarmaken.

Dé Volvo specialist van Nederland

Al jarenlang specialiseert Mudde Kok zich in (jong) gebruikte Volvo’s. Ieder jaar verlaten duizenden auto’s ons terrein. Elke dag staan er meer dan 200 occasions klaar om bezichtigd te worden. Daarnaast verkopen we niet alleen auto’s, uw auto is bij ons ook welkom voor premium service en onderhoud. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.6!

samenvattende titel over dit stukje

Jong & Enthousiast

Ons team is jong en dynamisch, maar zit vol ervaring. Toegewijde specialisten staan dag in, dag uit voor u klaar. Dankzij onze mensen staan we landelijk bekend als betrouwbare en duurzame partner in mobiliteit. We gaan mee met de tijd en blijven op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden. We onderscheiden ons telkens weer met onze premiumservice en manier van auto’s verkopen. Daar plukt u natuurlijk de vruchten van.

Toewijding en ervaring

Waar wij naar streven

Mudde & Kok ademt passie voor auto's en heeft puur Volvo-bloed puur stromend door de aderen. Bij Mudde Kok vindt u daarom een uitgebreide selectie Volvo-voertuigen. Naast Volvo's bieden wij ook Land Rovers en Polestars aan. Ons streven is om premium producten en diensten te leveren tegen aantrekkelijke prijzen, dat vormt onze aantrekkingskracht. In de loop der jaren is onze dienstverlening aanzienlijk uitgebreid. Wat ooit begon als een bescheiden handelsonderneming, is nu uitgegroeid tot een duurzaam en innovatief mobiliteitscentrum. Voor al uw vragen en behoeften met betrekking tot mobiliteit bent u van harte welkom bij Mudde Kok.

innovatief mobiliteitscentrum

Ambiteus

In 15 jaar hebben we Mudde Kok opgebouwd van niets tot toonaangevend duurzaam mobiliteitscentrum. Inmiddels bereiken we klanten door heel Nederland en bieden we onder ander een kosteloze haal- en brengservice aan. Om aan deze vragen te blijven voldoen, verhuizen we naar Nunspeet in Gelderland. Daarmee ligt onze zaak centraler in het land, waardoor we mensen nog sneller aan vragen kunnen voldoen. Hier willen we onze ambities op het vlak van een unieke klantbeleving, kwaliteit, duurzaamheid, volledigheid en snelheid waarmaken.

toonaangevend

Beschikbare vacatures

Verkoopadviseur

Verkopen is een vak, sterker nog, een topprestatie! Bij Mudde Kok zijn we op zoek naar meerdere nieuwe verkoopadviseurs die goed kunnen luisteren en de juiste vragen weten te stellen. Ben jij dat?! Dan zoeken wij jou!

Tijdelijk dienstverband
HBO, MBO
Nunspeet

Afleverspecialist

Het blij maken van klanten is jouw passie!  Nadat klanten bij Mudde Kok hebben getekend voor hun nieuwe auto zorg jij ervoor dat klanten met een glimlach de weg op gaan. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
HBO, MBO
Nunspeet

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.