LOOPBAANCOACHING

Merk je dat je vast loopt in je baan en wil je echt investeren in jouw loopbaan? Maak dan gebruik van onze loopbaancoaching. Wij bieden twee trajecten aan:

Zicht op talent

Met ‘Zicht op je talent’ krijg je inzicht in jouw persoonlijk profiel, zodat je de juiste loopbaankeuze kunt maken. In 3 coachsessies ga je concreet aan de slag met jouw loopbaan. Je (her)ontdekt je interesse, vaardigheden en talenten.  De investering is  € 750,- inclusief btw. Dit is inclusief intake, follow up en beknopt verslag.

Zicht op jezelf

Met ‘Zicht op jezelf’ onderzoeken wij (diepgaand) jouw persoonlijke drijfveren, talenten en motivatie. Zo weet je wat echt bij je past en wat jou ook op langer termijn voldoening geeft in je werk. In 5 coachsessies ga je aan de slag met jouw levensloop, patronen en kernwaarden. De investering is € 1550,- inclusief btw. Dit is inclusief intake, rapportage en follow up.

Onze loopbaancoach

Karin van de Weerd is een betrokken coach en houdt zich bezig met coaching en begeleiding op thema’s als: loopbaan, stress- & burnout en ontwikkelen van competenties. Ze is NOBCO -geregistreerd en daarnaast gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen en Integriteit.

Contact opnemen?

  • 0525 - 747 002

  • 06- 147 318 89

  • info@werkmettalent.nl