Inspiratieproeverij

Een prachtige dag in Elburg

Op woensdag 22 mei vond de inspiratieproeverij plaats. Met de overname van WerkMetTalent (WMT) en het verkrijgen van de FD Gazellen award groeit en bloeit ECM dialoog. Dit hebben we samen met veel van onze relaties gevierd. Herman Zondag van AFAS Software vertelde het cultuurverhaal wat zich in zijn organisatie afspeelt. Met wijze lessen en ontluikende verhalen nam hij ons mee in de dagelijkse praktijk.

Geïnspireerd door de presentatie van Herman Zondag gingen we aan de netwerkborrel. Ondertussen verzorgde Frank van Steeg samen met zijn collega’s een heerlijk proeverijdiner. Ter plekke bereidde hij diverse gerechten uit verschillende culturen. Dit alles onder een prachtige blauwe lucht maakte deze dag tot een waar feest.

De samenwerking met het Hoornbeeck College maakte deze bijeenkomst compleet. Vanuit de locatie Kampen hebben vier student-gastvrouwen ons fantastisch bediend. Deze activiteit paste voor hen helemaal bij het thema ‘groeien en bloeien’.

Presentatie van Herman Zondag

ECM dialoog; wij helpen.

Als werkgever, HR-adviseur of HR-manager binnen een organisatie, komt er veel op u af. Van aanspreekpunt voor allerlei praktische zaken, tot de implementatie van de kernwaarden van uw bedrijf in de gesprekkencyclus. Dan is het waardevol om even te kunnen sparren met een HRM-specialist.  Want soms kan het voor de werkgever of de HR-adviseur best eenzaam zijn aan de top. Wij helpen met het ontwikkelen en professionaliseren van uw HRM en personeelszaken.

De HR adviseurs van ECM dialoog ondersteunen organisaties en ondernemers met velerlei vragen. Over de in, door- en uitstroom van personeel en van verzuimbeleid, competentieontwikkeling tot bemiddeling bij arbeidsconflicten. Juist daar weten wij voor de lange termijn het belang te duiden; welke visie heeft een organisatie op HR en hoe ziet de agenda voor de komende jaren eruit?

Wij zijn beschikbaar als sparringpartner, voor adviesvragen of als tijdelijke ondersteuning op interim-basis.

Interesse? Neem contact op via tel. 0525 66 16 97 of info@ecmdialoog.nl.

WerkMetTalent is onderdeel van ECM dialoog