Hoornbeeck komt met Leren & Werken-opleiding Ouderenzorg, voor zij-instromers en herintreders

Deze opleiding heeft als doel om herintreders of mensen die helemaal nieuw zijn in het vak op te leiden als Verzorgende in de Ouderenzorg. We sluiten daarbij zo goed mogelijk aan bij de persoonlijke situatie van onze deelnemers.

Vind jij het belangrijk dat we goed zorgen voor onze ouderen? Heb je er plezier in om mensen zich ergens thuis te laten voelen en houd je ervan om mensen te ondersteunen met huishoudelijke en verzorgende hulp?

Als Verzorgende in de Ouderenzorg ondersteun je cliënt(en) bij verschillende huishoudelijke vaardigheden zoals eten koken en zorg dragen voor een schone omgeving. Daarnaast help je met persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden, medicijnen delen en je draagt zorg voor de voeding. Naast de persoonlijke verzorging bestaat je werk ook voor een groot deel uit het begeleiden van cliënten bij hun dagelijks leven.Hierbij zorg je voor een goede dagstructuur, bied je activiteiten aan help je bij de dagbesteding.

Dit Leren & Werken traject is een initiatief van Cura Zorgtalent en het Hoornbeeck College. De visie is om herintreders of mensen die helemaal nieuw zijn in het vak op te leiden als Verzorgende IG Niveau 3 in de Ouderenzorg en daarbij zo goed mogelijk aan te sluiten bij de deelnemers.


Heb je vragen of wil je eens sparren over jouw situatie?
Wilma Nieuwenhuis van de opleiding staat je graag te woord.
Wilma: (06) 1011 6043 / wilma@curazorgtalent.nl

Wil je je aanmelden? 
Gebruik het formulier op de website of stuur een mail (liefst met CV) naar José: jose@curazorgtalent.nl