Ervaringsverhaal Roy

Even kennismaken

Mijn naam is Roy Zwoferink en woon in het prachtige Zuna (tussen Rijssen en Nijverdal). Ik ben gelukkig getrouwd met Sylvia en we hebben de mooiste dochter van de hele wereld. Voordat ik aan de slag ging bij Paul Roescher was ik leidinggevende bij een grote landelijke keuken/badkamer en tegel winkel.

Ik merkte dat ik door mijn werk niet genoeg tijd had voor mijn familie, omdat ik vaak tot laat in de avond aan het werk was en op mijn vrije dagen ging constant de telefoon. Ook de vele vergaderingen en trainingen namen veel tijd in beslag. Dat is de reden waarom ik het roer omgegooid heb en op zoek ging naar een baan die qua werkdagen beter bij mijn leven past.

Contact met WerkMetTalent

Terwijl ik bezig was in de tuin kreeg ik een telefoontje van Anne-Greet. Dat gesprek kwam eigenlijk niet uit, maar toch stelde Anne Greet bepaalde vragen die mij wel interesseerden en voordat we er erg in hadden zaten we 3 kwartier later nog aan de lijn. Ze hoorde mijn verhaal aan en wist mij te triggeren om te blijven luisteren.

Na bijna een uurtje hebben we het gesprek beëindigd en moest ik even nadenken of Paul Roescher iets voor mij kon zijn. Mijn vrouw was direct enthousiast en hielp indirect eigenlijk Anne Greet aan een sollicitant voor mijn huidige werkgever.

En nu

Nu ben ik al weer 7 maanden werkzaam als  manager badkamers, inloopkasten en exclusieve tafels. Ik heb mij nog geen dag afgevraagd waarom ik deze beslissing heb genomen. Mijn collega’s bij dit mooie bedrijf willen maar één ding, namelijk lekker werken en genieten van hun welverdiende vrije tijd. Dit heb ik helaas jaren verwaarloosd, dus Anne Greet je hebt me eigenlijk 10 jaar te laat gebeld voor deze mooie functie.

Kortom, WerkMetTalent is voor mij een persoonlijk en professioneel bedrijf die haar klanten bedient en zeker ook de sollicitanten. Meerdere malen heb ik haar gesproken: hoe het gaat of ik het leuk vindt enzovoort.  Dus niet de korte relatie maar on speaking terms blijven. Dat vind ik fijn!