Draag bij aan de Week van het Leven

week van het leven

In de week van 26 november vindt alweer de derde Week van het Leven plaats. Het thema van dit jaar is: ‘Open je ogen voor het ongeboren leven’. Het platform Zorg voor Leven, waarin de RMU ook participeert, wil daarmee de aandacht vestigen op de wonderlijke ontwikkeling van een ongeboren kind.

Een ongeboren baby kan met 24 weken namelijk al horen, duimen en voelen. Toch is abortus tot dát moment mogelijk in Nederland.

Stations en radio
Net als vorig jaar is het de bedoeling om radioboodschappen uit te zenden, reclames op social media te verspreiden en – als er genoeg geld is –billboards en posters op stations te tonen. Daarom start in aanloop naar de Week van het leven een crowdfundingsactie. Dit jaar willen de organisatie daarvoor de kracht van sociale netwerken benutten. Wilt u deze actie delen via Whatsapp en sociale media?

U kunt hier ook direct een gift doen  (ANBI). Namens de allerkleinsten: hartelijk bedankt!

Deze oproep komt namens Carla Dik-Faber van de ChristenUnie, Diederik van Dijk van de Nederlandse Patiëntenvereniging, Kees van Helden van Schreeuw om Leven, Kees van der Staaij van de SGP en Arthur Alderliesten van de VBOK.

Bron: RMU